Hjem Nyhetene Framdrifta til Klubben industriområde.
Framdrifta til Klubben industriområde. PDF Skriv ut E-post
Skrevet av Arne Hanssen   
lørdag 03. november 2018 10:47

Grendeutvalget har hatt et møte med kommunen for å følge opp og holde god dialog med kommunen omkring det som skal skje på Klubben.  Vi fokuserte på vann, kloakk, boligetablering og gang- og sykkelvei.

Det som foreløpig er klart, er at det blir krav om kommunal kloakk med rensestasjon for Grasmyr-bygda.  Vann skal hentes fra Leiknesdammen med rør over Gisundet til Salmar.  Vann til privathusholdninger vil ligge lenger fram i løypa.  Når vann og kloakk er etablert, ligger forholdene mer tilrette for boligetablering, men hvis noe skal skje fort, må nok private utbyggere inn i bildet for å få gjort planarbeidet.

Gang-/sykkelvei er en viktig sak, men kommunen er forsiktig med å love noe.  Det er snakk om fylkesvei og andre myndigheter må inn i bildet.  Det skal etterhvert etableres ei vannforsyning fra Silsand, noe som kan slås i en smekk når det arbeidet går i gang.

Når det gjelder Salmar er det ikke så veldig mye nytt.  Som det fleste har merket, er arbeidet med å klargjøre området startet opp.  Oppføring av bygningsmasse er planlagt å starte våren 2019.  Derfor planlegges det å holde et folkemøte i slutten av februar 2019, da skal kommunen ha mer konkret informasjon å legge fram.

Mvh. styret i Grendeutvalget

Sist oppdatert onsdag 30. januar 2019 19:08
 
Kopirett © 2019 Grasmyr Bygdelag. Alle rettigheter reservert.
Joomla! er fri programvare utgitt under GNU/GPL License.